Hogyan vásárolhat?

A könyvet egyszerűen megrendelheti itt a weboldalon. Kiválaszthatja, hogy házhoszszállítást kér-e vagy személyesen venné át. A megrendelés menüpontban található űrlapot figyelmesen töltse ki. A megrendelés elküldését követően egy automatikus visszaigazoló levelet fog kapni, melyet mi is megerősítünk. Ha ez a megerősítő levél mégsem érkezik meg tőlünk néhány napon belül, akkor valószínűleg mégsem kaptuk meg a rendelést. Ebben az esetben telefonon érdeklődhet vagy kérjük, küldje el ismét.

A megrendeléskor háromféle fizetési mód közül választhat. Fizethet előre utalással, utánvéttel is, illetve átveheti Budapesten személyesen, melynek pontos helyszínét és időpontját a megrendelés után fogjuk Önnel egyeztetni. Előre utalás esetén a bankszámlaszámunkat a visszaigazoló levelünkben adjuk meg.

A könyvet 2-5 munkanapon belül feladjuk. A csomagot a DPD futárszolgálat kézbesíti munkaidőben, így a megrendeléskor olyan szállítási címet adjon meg, ahol napközben tartózkodik. A futárcég egyszer kísérli meg a kézbesítést. Sikertelenség esetén értesítőt hagy. 
A szállítási költség 890 Ft.