Az Eperhajó Programban részt vevő pedagógusok

Ezen az oldalon olyan zenepedagógusok és zeneiskolák bemutatkozását és elérhetőségét találja, akik az Eperhajó könyvből (is) tanítanak. Várják az új tanítványok jelentkezését!

Mátyus Ivett

Baja

Szegeden végeztem a Juhász Gyula Tanárképző Főiskola ének-zene, karvezetés szakán, majd a Zeneművészeti Főiskolán zongoratanári-kamaraművészi diplomát szereztem. A bajai zeneiskolában tanítok több, mint 20 éve, innen indultam egykoron. Óraadó zongoratanárként kezdtem még a főiskolás évek alatt, ma már szolfézs tanszakvezetői munkaköröm mellett szolfézst, zongorát tanítok, korrepetítor vagyok hegedű, fuvola tanszakon, illetve a jelenlegi kórus karvezetője és egyben alapítója. Az Eperhajó kötettel a 8 éves kisfiamat is szeretném bevezetni a hangszertanulás csodálatos világába. Már néhány éve jómagam is próbáltam színekkel, „állatok nevével” tanítani a kicsi előképzős növendékeket, és ez a könyv, úgy gondolom, megvalósítja mindazt, amivel eddig kísérletezgettem. A képek, színek, kivitelezés mind segíti élményszerűbbé tenni a kezdeti „nehézségeket”, és valóban játék lesz a zenetanulás, ami ennek a korosztálynak nélkülözhetetlen, ha a hangszerjáték megszerettetése a cél.

Telefon: 06-70/330-5810
E-mail cím: cukorkabarni /kukac/ citromail.hu
Cím: 6500 Baja, Dózsa György út 18.
Házhoz is megyek:
Óradíj saját helyszínen: 2000 Ft
Óradíj a tanítvány lakásán:

Osztás Viktória

Bekecs

Zongora- és szolfézs tanárként dolgozom, így mindkét órán tudom hasznosítani, alkalmazni a könyvet.

Telefon: 06-20/215-4342
E-mail cím: osztasviktoria80 /kukac/ gmail.com
Cím: 3903 Bekecs, Honvéd u. 19.
Házhoz is megyek:
Óradíj saját helyszínen:
Óradíj a tanítvány lakásán:

Horváth Enikő

Budapest

Horváth Enikő vagyok, a zeneművészeti Főiskolán végeztem.Jelenleg szolfézst és zongorát tanítok,.Tudom, hogy a gyerekeknek nehézséget jelent a zenetanulás, bár nagyon szeretik, mégis nehezen figyelnek oda, az erőfeszítést kívánó feladatokhoz gyakran nincs kedvük. Én is azon a véleményen vagyok, játékosan kell tanítani, így a gyerekek észrevétlenül is megtanulnak kottát olvasni. Felnőtteket is szívesen tanítok.

Telefon: 06-70/779-8586
E-mail cím: reszketeg /kukac/ hotmail.com
Cím: 1043 Budapest, Temesvári u. 1., 2. em. 27.
Házhoz is megyek: igen
Óradíj saját helyszínen: 3000 Ft
Óradíj a tanítvány lakásán: 3500 Ft

Juhász Balázs

Budapest

A Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen elvégzése után 9 évet töltöttem a közoktatásban zongoratanárként és kórusvezetőként, gyermekekkel és felnőttekkel is foglalkoztam. Tudásom továbbfejlesztése érdekében mesterkurzust végeztem Vásáry Tamásnál, Mocsári Károlynál, Dráfi Kálmánnál és Balázs Jánosnál. A Hangrózsa Zongoraiskolával a magánoktatást kívánom magasabb szintre emelni. A tanulni vágyókat egy gyönyörű hangú, kiváló minőségű, a Steinway & Sons által tervezett zongora várja, hogy igazi élmény legyen már a néhány hangból álló dalok megszólaltatása is. A tananyagok között megtalálható a legtöbb hazai és külföldi, publikus módszer, így minden növendék számára a legmegfelelőbbet tudjuk választani. Az Eperhajót azoknak ajánlom, akik még csak most ismerkednek a betűkkel, és szeretik a rajzos, színes, játékos tanulást.

Telefon: 06-20/553-8646
E-mail cím: hangrozsa /kukac/ zongoraiskola.info
Web: www.zongoraiskola.info
Cím: 1025 Budapest, Pálvölgy
Házhoz is megyek:
Óradíj saját helyszínen: 4500 Ft / 25 perc
Óradíj a tanítvány lakásán:
A feltüntetett óradíj tájékoztató jellegű, féléves csomagok 72 000 Ft-tól elérhetők. Az Opera Zongoraterem vásárlói kedvezményben részesülnek.

Kalmusné Idrányi Eszter

Budapest

Csaknem 20 éves tanítási tapasztalattal rendelkező, diplomás zenetanár vagyok. Angolt, zongorát, furulyát, szolfézst, zeneelméletet tanítok, ének korrepetíciót tartok 5 éves kortól bármely korosztálynak. A kicsiket saját könyvemből, az Eperhajóból tanítom egy általam kifejlesztett, egyéni, játékos módszerrel. Könnyű és komoly műfajjal egyaránt foglalkozom. Korrepetálást, főiskolára felkészítést vállalok. Házhoz is megyek, a megbeszélt felár ellenében. Rendszeres óralátogatási díj 2800 Ft, egyszeri alkalmak 3500 Ft. Felnőtteket is szívesen tanítok.

Telefon: 06-70/318-4754
E-mail cím: idryest /kukac/ gmail.com
Cím: 1161 Budapest, Rákosi út 62.
Házhoz is megyek: igen
Óradíj saját helyszínen: 2800 Ft
Óradíj a tanítvány lakásán: megbeszélés szerint

Szepesi György

Budapest

A Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskola Jazz tanszakán végeztem 1983-ban. Ott Szakcsi Lakatos Béla volt a Tanárom. OSZK Stúdiót is végeztem ("A" Kategóriát kaptam.) Tanáraim voltak még: Szatmári Lászlóné, Sebestyén Györgyné, Dr Garay Attila, Másik János, Fóthy János. A Nyolcadik kerületi zeneiskola tanára is voltam (4 évig). Szívesen tanítok – magántanítási tapasztalataim is vannak –, gyerekekkel, kezdőkkel is türelmesen, lelkiismeretesen foglalkozok!

Telefon: 06-30/286-0911
E-mail cím: szep53gy /kukac/ freemail.hu
Cím: 1065 Budapest, Nagymező utca 8.
Házhoz is megyek: igen
Óradíj saját helyszínen: 2000 Ft
Óradíj a tanítvány lakásán: Távolságtól függően: 3000-5000 Ft

Nagy Krisztina

Mosonmagyaróvár

Telefon: 06-20/266-2426
E-mail cím: nagyikikki /kukac/ gmail.com
Cím: 9200 Mosonmagyaróvár, Mosonvár utca 2.
Házhoz is megyek:
Óradíj saját helyszínen:
Óradíj a tanítvány lakásán:

Somlyai Zsombor

Pusztavám

Alap- és középfokú oktatásban ének-zenét, magánúton hangképzést, énektechnikát, magánéneket, szolfézst, zongorát és orgonát tanítok. Tanáraim között tudathatom többek között Ókovács Szilvesztert, ifj. Sapszon Ferencet és Mindszenti Zsuzsannát. Kicsikkel és idősebbekkel egyaránt szívesen foglalkozok, igyekszem élményszerűvé tenni a zenetanulást. Ha felkeltettem érdeklődését, szeretettel várom megkeresését Mór és vonzáskörzetében!

Telefon: 06-20/596-1819
E-mail cím: somlyai.zsombor /kukac/ gmail.com
Cím: 8066 Pusztavám, Frankel Leó u. 3.
Házhoz is megyek: igen
Óradíj saját helyszínen: 1500 Ft
Óradíj a tanítvány lakásán: 2000 Ft

Csikós-Szelezsán

Beáta

Telefon: 06-20/451-7199
E-mail cím: szezsy /kukac/ gmail.com
Cím: 6725 Szeged, Rákóczi u. 75.
Házhoz is megyek:
Óradíj saját helyszínen:
Óradíj a tanítvány lakásán: