Regisztráció pedagógusok számára

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot. Az itt megadott adatok alapján fogjuk a megrendelt könyvet kiszállítani (ha a megrendeléskor ezt kéri) és a számlát kiállítani. Továbbá a pedagógusi adatbázisban is az alább kitöltött adatok fognak szerepelni, melyek egy része nyilvános lesz, amikor elérhetővé válik a pedagóguskereső szolgáltatásunk (a részleteket az ÁSZF és adatvédelmi nyilatkozat menüpont tartalmazza).

A csillaggal jelölt mezők kitöltése fontos és kötelező. A szállítási címet nem kötelező kitölteni. Ha üresen hagyja, akkor a számlázási címre szállítjuk a könyvet. A Megjegyzés mezőbe a szállítással kapcsolatos információkat írhatja (pl. kapucsengő száma, egyéb tudnivalók). A visszaigazoló e-mailben ellenőrizheti a megadott adatok helyességét.

A bemutatkozás részbe kérjük, néhány mondatban írja le, amit magáról fontosan tart, meséljen tevékenységéről. Itt lehet tájékoztatást adni arról is, ha vállal háznál tanítást, azt hol és milyen feltételekkel teszi. Azok, akik a tanárkeresőt használni fogják, zömmel e rövid bemutatkozás alapján döntenek majd arról, hogy kit válasszanak gyermekük számára.

Általános adatok

A tanítás helyszíne

A tanítás óradíja